Zenza lampen

Met de sfeervolle Arabische Zenza lamp waant u zich in een sprookje uit duizend-en-een-nacht. Met deze Egyptische gaatjes lampen brengt u een heerlijke sfeer in uw interieur. Elke Oosterse lamp wordt door eeuwenoud vakmanschap met de hand gemaakt, daardoor is elke lamp uniek. Met een heldere lamp in de Zenza lamp krijgt u een vergroot licht, terwijl u met een matte lamp een rustige sfeer creëert. 

 

Filters
Merk
Categorie
Prijs
Model
Levertijd
Sale

De behandeling van een originele Arabische Zenza lamp

Arabische Zenza lampen zijn gemaakt van koperplaat met een laagje echt zilver. Voor het mooiste resultaat is het aan te raden de lamp schoon te maken met vloeibare zeep. Met de hand kunt u de vloerbare zeep zachtjes op de Zenza lamp smeren. De zeep moet twintig moeten intrekken, waarna u de zeep er afwast met water of een zachte doek. Pas op dat de fitting niet in aanraking komt met water, anders krijgt u kortsluiting.
 
Heeft u vloeibare zeep geprobeerd, maar ziet u geen resultaat? Probeer dan Cif (schoonmaakmiddel) voor de Arabische Zenza lamp. De Cif smeert u zachtjes in op de lamp, vooral niet scrobben. Laat na het insmeren de Cif ongeveer 20 minuten intrekken. Daarna kunt u de Cif met een natte, zachte doek weghalen. De Cif zal ervoor zorgen dat de Zenza lamp geen vlekken meer heeft. Wanneer de gaatjes na de behandeling verstopt zijn, kunt u deze heel gemakkelijk doorprikken met een cocktailprikker. 
 
Wanneer u prachtige Zenza lamp geen vlekken heeft, maar helemaal geen zilverlaag. Dan kunt u het beste vloeibare zilver bij de juwelier halen. Het vloeibare zilver smeert u zachtjes op de lamp zodat er een nieuwe zilverlaag ontstaat.   
 
LET OP! De Oosterse Zenza lampen mogen absoluut niet met gewone zilverpoets worden schoongemaakt, omdat zilverpoets de zilveren afwerkingslaag verwijdert. 
 
Disclaimer
Copyright
Algemene voorwaarden
LiL.nl facebook LiL.nl twitter LiL.nl pinterest

Klanten beoordelen ons met 7.8 van 10 op basis van 2734 klantbeoordelingen en keuze van 1 t/m 10
Bekijk hier alle reviews